31.1.2014

Kinuskilla

Käytiin tällä viikolla parhaan ystäväni kanssa Kellokoskella sijaitsevassa Kinuskillassa juomassa pullakahvit. Kinuskillaa on kehuttu aivan kamalasti, eikä todellakaan suotta. Oikein hävettää, sillä se sijaitsee tässä melko lähellä, enkä ole koskaan aiemmin käynyt! Kinuskilla on siis kahvilan ja ravintolan yhdistelmä upeassa miljöössä joen ja vanhan Ruukin alueella. Kahvittelijoille löytyy vino pino erikoiskahveja, hyvä teevalikoima, peruskahvia, sekä niiden kylkeen herkullisia kakkupaloja, sekä pullia ja muita leivonnaisia.

 Lauantaisin tarjotaan brunssi jenkkityyliin klo 10-14, jota on pakko päästä kokeilemaan joku viikonloppu. Kinuskillassa on myös arkisin päivittäin vaihtuva lounas ja Kinuskillan menusta voi tilata vaikka mitä herkullista. Heiltä voi myös tilata esimerkiksi kakkuja omiin juhliin. Mielestäni heillä myös hinnat ovat todella hyvällä tasolla.
Itse halusin kokeilla Chococcinoa, joka on siis Capuccinon ja kaakaon/suklaan sekoitus, nam!

Tämä Lakritsikaakao oli ihan älyttömän herkullista myös ja siltä se myös näytti!


Lisää voitte lukea heidän Facebookistaan. 

Hyvää viikonloppua! :) 
-Krista

30.1.2014

Musta karvaliivi

Huomenta! Mulla on vieläkin ihan sekava olo viime öisten painajaisten jäljiltä. Pitää varmaan vielä juoda kuppi kahvia, jos vaikka päivä lähtisi sen ansiosta paremmin käyntiin. Vihaan painajaisia ja viime yön painajaisista toinen oli varmaan sekavampi ja piinaavampi kuin yksikään aiemmin näkemistäni. Toinen oli melko peruskauraa, ainakin siltä osin, että siinä esiintyi suuresti rakastamani käärme (nooot, pelkään niitä yli kaiken). Luistelin myös luistimilla Intian kaduilla. Mistä näitä tulee?

Eilen oli mukava päivä ja ehkä vähän hassukin. Olin meinaan kolmeen otteeseen kahvilassa istumassa ja aina eri seurassa. En edes viikoittain käy kahvilla yleensä eli tää oli mulle ennätys. Oli koulun näytön arviointia, työkaverin tapaamista, jonka lisäksi käytiin parhaan ystäväni kanssa Kelloskoskella sijaitsevassa Kinuskillassa


 Oon tehnyt nyt tässä viimeaikoina mielestäni todella kivoja alelöytöjä ja tässä niistä yksi. Kiertelin Hyvinkään Willan kauppoja viime lauantaina ja kävin pikaisesti myös Lindexillä. Siinä alerekissä roikkui tämä yksilö ainoana ja kurkkasin nopeasti kokolappua: "M". Ja tuote oli laitettu -70% alennukseen ja alennustaulukosta katsoin sille jäävän hinnaksi 14,95e, ihan oikeesti? Nappasin karvaliivin rekistä ja kokeilin sitä nopeasti vielä. Just täydellinen koko, sillä tykkään käyttää noita tolleen takkien päällä ja muutenkin tossa vaatekappaleessa saa olla vähän volyymiä ja sitä väljyyttä. Täydellistä oikeasti. Karvaliivien rakastaja asteli kassalle leveä hymy naamallaan ja uusi karvaliivi pääsi heti muutaman päivän päästä tuosta käyttöön. Siellä se odotti mua, ja vain mua odotti rekissä. :D
Ja toi ei sinäänsä ollu varsinainen heräreostos, sillä oon pitkään miettiny, että haluaisin tollasen mustan karvaliivin mun vaaleenruskean rinnalle. En ole kuitenkaan sitä aktiivisesti etsinyt kissojen ja koirien kanssa, vaan antanut asian muhia, sillä eihän toi nyt ollu se vaatekappale, jota kaikista kipeimmin tarvitsen. Vihaan muuten eniten sitä, kun oikeasti etsit jotain kuumeisesti ja sitä ei vain löydy. Odotas vaan, kun annat asian olla, kerkeät jo unohtaakin sen mielestäsi ja yllättäen joka puolelta löytyy kivoja vaihtoehtoja tai juuri se yksi täydellinen yksilö.
 Voisin huomenna kirjoitella vielä vähän tosta Kinuskillasta teille. Itsekään en kyllä ihan kamalasti tiedä, sillä toi tosiaan oli eka kerta tuolla. Voin kyllä ihan senkin perusteella jo suositella tota kokeilemaan joskus.



Karvaliivi Lindex/Takki Bershka /Neule ja Huivi GT/ Farkut Stradivarius/Saappaat ja Laukku Bianco/

27.1.2014

Merenelävät

Oltiin muutama viikko sitten parhaiden ystävieni kanssa Ruotsinristeilyllä pitämässä hauskaa ja samalla juhlistamassa yhen meistä synttäreitä. Mahtavaa, että saatiin reissu järkättyä niinkin helposti, sillä monesti kuuden naisen aikataulujen yhteensovittaminen ei ole kamalan helppoa. Oli kyllä hurjan rentouttava viikonloppu ja luulen eläväni ainakin pari vuotta pidempään tämän reissun takia, sillä nauruilta vedet silmissä emme voineet välttyä, oli vaan niin älyttömän hauskaa. Pahoittelut  vaan hyttinaapureille, jotka joutuivat kuuntelemaan kuuden tytön loputonta räkätystä. Pakko kyllä mainita, että kyllä heistäkin ääntä lähti, sillä menomatkalla saimme nauttia mm. naapureidemme haitarimusisoinneista ja hytistä ilmeisesti löytyi myös lukuisia muita soittimia.

 On suuri rikkaus, että tähän meidän ystäväjoukkioon mahtuu todella erilaisia ihmisiä, jotka yhdessä täydentävän toinen toistaan. Niin paljon mielipiteitä, vahvuuksia, taitoja, kiinnostuksia, luonteenpiirteitä, mutta kaikki niin kamalan tärkeitä ja rakkaita mulle. Oli ilo jakaa tämä reissu heidän kanssaan, ja toki myös ne monet meneet ja tulevat hetket. Toivottavasti tytöt luette tämän ;) pus!


Menomatkalla olimme varanneet illallisbuffetista pöydän ja laitoin päälle jotain vähän hienompaa, korot jalkaan ja siistimmän puseron, sekä housut. Tuo paita on ollut mulla aika paljon kesällä päällä, yhdistettynä valkoisiin housuihin tai shotseihin, mutta halusin asuun väriä, joten valitsin sen piristämään muuten hyvin tummanpuhuvaa kokonaisuutta. Ja olen niin rakastunut ton paidan kuviointiin. Toivottavasti tulevana kesänä tuo Paisley-kuosi on edelleen kovaa huutoa, haluan meinaan jonkun kepeän tunikan tai mekon juuri tolla kuosilla.



Oikeastaan muista asuista mulla ei laivalta olekaan kunnon kuvia, taisin keskittyä enemmän siihen hauskanpitoon, eikä noissa asuissa nyt mitään kamalan kummallista ollut. Paluumatkalla laivakin keinui niin paljon, että jouduin keräilemään itseäni sängyn pohjalla kovan aallokon takia, ja otin itsestäni lähinnä vitsillä sänkynpohja selfieitä :D haha!



Hyvin näkyy tässä kuvassa tämä mun omastatakaa hankittu kuuma hiustrendi,liukuvärjäys (lue: tyvikasvu).



Oon ihan hulluna laivan buffettiin, tai oikeastaan alkupaloihin ja nimenomaan niihin mereneläviin (kaikki lohet, simpukat, katkaravut, mädit, kaviaarit...). Olin jo edellisellä viikolla (tai jopa pari viikkoa aikaisemmin) kotona selaillut tätä meri-illallis menua netistä vesi kielellä ja fiilistellyt  tytöille sitä. Kyllä, rakastan hyvää ruokaa todella paljon, mutta kuka nyt ei rakastaisi. Tätä tekstiä kirjoittaessa nousee taas vesi kielelle, oh no! 
 
 Pusero Zara/ Housut Mango/ Korot Bershka/ Kello Guess/ Käsikoru Bianco/Clutch kirpparilta/

  Mukavaa viikkoa teille kaikille! :)
-Krista

24.1.2014

Oliivin vihreät housut

Nousin aamulla aikasin ylös lyhyiden yöunien jälkeen ja menin pitkästä aikaa koululla käymään. Mulla on nyt ollut nyt kymmenen viikon loma koulusta, sillä sain valinnaiset hyväksiluettua työkokemuksien ansiosta. Kamalan nopeasti taas tämäkin loma mennyt ja tuntuu, etten ole tehnyt puoliakaan niistä asioista, joita suunnittelin tekeväni. Perus. 

 Meidän viimeisin koulutyö on ollut jakun valmistaminen ja tein siihen vaadittavat paperityöt (juuri niin tylsää miltä kuulostaakin), joiden tekeminen on venynyt kamala pitkälle. Sain ne kuitenkin tehtyä ja vein jakun opettajan arvosteltavaksi. Huh viimeinkin! Saa nähdä minkälaiset arvostelut tulee, olen nimittäin ainakin itse todella tyytyväinen lopputulokseen ja jakku pääsee varmasti käyttöön.

Sain ihanan äitini raahattua ulos ottamaan mun asusta kuvia ja melko hyvää jälkeä tulikin, vaikka valoitus ja asettelu oli hieman vinksallaan. Okei, mun meikittömästä ja tällä hetkellä todella kalpeasta naamasta ei varmaan ton elävämmän näköistä saa kukaan. Pieni päivetys iholle ei kyllä olisi yhtään pahitteeksi! 



Takki BikBok/ Neule, Housut ja Huivi GT/Pipo Seppälä/Laukku LV/ Nilkkurit Bianco

Vedin aamulla mun vaatekaapista kaikki housut alas, kun en osannut päättä mitä laitan päälleni. Kuulostaa ehkä tutulta? Löysin vaatekaapin perältä nuo Ginan oliviinvihreät housut, joita en ole kauheasti käyttänyt, sillä housut eivät istu niin hyvin kuin haluaisin. En muistanut edes omistavani kyseisiä housuja. Kangas ei veny oikeastaan ollenkaan ja housu jää omaan makuuni liian löysäksi tuon mallin kanssa. Käytin tilaisuuden hyödykseni ja sujautin ohuet sukkahousut housujen alle lämmittämään, toi pakkanen on meinaan aika hurja. Ja olen muuten super onnellinen, että vihdoin omistan ihan simppelit mustat nilkkurit matalalla korolla. Olen pitkään karttanut noita, mutta nyt olen tajunnut, että pidänkin noista aivan älyttömästi.

Nyt pitäisi lähteä salille vielä ennen viikonlopun viettoa tekemään selkä-, olka- ja hartiatreeni ja illalla jäähallille lätkävaimoilemaan pitkästä aikaa. Hyvät viikonloput kaikille! :)

-Krista
 

22.1.2014

Täydellinen aamu



Nautin yli kaiken kiireettömistä aamuista, ja eilen vietin juuri sellaista. Nukuin pitkään, heräsin virkeänä, aurinko paistoi jo kirkkaana taivaalla ja ulkona lumi kimmelsi kauniisti. Tein itselleni aamupalaa ja sain syödä sen rauhassa ilman kellon jatkuvaa vilkuilua. Hain isäni iPadin seurakseni (huom meidän perheessä vanhempani omistavat molemmat iPadit, jokin ei ole siis ihan mennyt niin kuin pitäisi :D) ja selasin yhtä lempi inspiraatio sivustoistani, joka on tuo weheartit.com. Inspiroidun kuvista ihan älyttömästi ja saan yleensä ihan älyttömästi asioita aikaan kun olen inspiroitunut, joten toi on ihan paras tapa aloittaa aamu. Arki aamuisin tuo jää vain haaveeksi, joten otin kaiken ilon irti. 


Vaikka päätäni särki ja kroppani oli melko jumissa edellisen päivän treenien ansiosta, olin todella hyvällä tuulella. Puin lämpimästi päälle ja lähdin koiramme kanssa ulkoilemaan. Pakkasesta ja raikkaasta ilmastakin voi nauttia aivan eri tavalla kun päällä on monta kerrosta vaatetta, pipo päässä, kaulahuivi kaulassa ja lämpimät kengät jalassa. Hengitin raitista ja kylmää ilmaa oikein ajatuksen kanssa ja tuntui kuin päänsärkykin olisi hetken ollut poissa. Lumi natisi kengän pohjissa ja koiramme oli iloinen. Nautin.


Tästä tulikin varsin fiilistely postaus! Tämä aamu on tuntunut aivan yhtä ihanalta, ja  haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikko päivää! :))

-Krista

21.1.2014

Minä

Melko itsekeskeinen otsikko tällä ensimmäisellä kunnon postauksella, hehe. Tosiaan nyt olisi varmaan esittelyjen paikka, sillä te varmaan haluaisitte vähän tietää kuka minä olen.


 Olen Krista, 20 vuotias ja maaliskuussa 21 vuotta täyttävä nuori nainen. Asun vielä kotona perheeni kanssa täällä melkoisen landella. Mun perheeseen kuuluu iskä, äiti, vuotta nuorempi pikkusisko, maailman suloisin koira ja muualla asuvat isosisko- ja isovelipuoleni. Seurustelen onnellisesti ihanan poikaystäväni kanssa ja minulla on maailman tärkein paras ystävä, sekä upeita ystäviä, kavereita ja työkavereita. Olen heistä kaikista todella kiitollinen. 


 Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2012 ja jatkoin siitä suoraan ammatttikouluun opiskelemaan vaatetusalaa ja jos kaikki sujuu niin kuin pitää, minusta tuleekin tänä keväänä vaatetusompelija! Koulussa opiskelemme pääosin vaatteen valmistusta: ompelua, kaavoitusta, materiaaleja, sekä muuta alaan liittyvää: muodin historiaa, pukeutumisetikettejä, yrittäjyyttä...yms. Aion jatkaa opiskelua liiketalouden puolella, sillä haluan työskennellä tulevaisuudessa vaatetusalalla, mutta mielummin kaupallisella saralla, kuin valmistuksen parissa. Olen kyllä todella iloinen päätöksestäni käydä tuo vaatetusalan pt, sillä olen oppinut valtavasti, vaikka välillä koulu onkin ollut todella haastavaa.
 

Työskentelen tällä hetkellä koulun ohella kenkäkaupassa ja välillä myös vaatekaupassa myyjänä. Varsinkin noita kenkiä on nurkkiin kertynyt paljon ja varmasti tulette kuulemaan niistä vielä lisää myöhemmin. ;) En ole koskaan aikaisemmin oikeesti rakastanut työtäni tai suhtautunut siihen näin intohimoisesti kuin nykyisiin töihini. Olen aina menossa töihin innoissani ja odotan, mitä päivä tuo tullessaan. Nämä työt ovat olleet minulle täydellisiä koulun ohella ja tämän ikäisenä. Toivon, että voin myös tulevaisuudessa tehdä yhtä mielekästä työtä. 


 Suurin osa ajastani menee koulun ja töiden parissa, jolloin vapaa-aikaa osaa arvostaa sitäkin enemmän. Harrastan tällä hetkellä vain salilla käymistä (tuntuu oudolta puhua siitä harrastuksena) ja pyrin käymään siellä kolme kertaa viikossa. Salilla treenaus sopii näihin mun melko epäsäännöllisiin aikatauluihin, sillä saan aina itse päättää milloin sinne menen ja kuinka kauan siellä olen. Pidän myös kävelylenkeissä, joita tulee tehtyä koiran kanssa ja välillä ilman. Olisi ihanaa aloittaa taas juoksu ja välillä käydä esimerkiksi uimassa. Itsestäni huolehtimisen lisäksi käytän vapaa-aikaani rakkaiden ystävieni, sekä poikaystäväni kanssa. On ihanaa vain olla, puhua kaikki asiat maan ja taivaan väliltä, syödä hyvin, katsoa leffoja ja löhöillä.


 Läheisteni lisäksi rakastan itse elämää, nauramista, kiireettömiä aamuja, aurinkoa, kesää, matkustamista, maukasta ruokaa, herkkuja, Coca-Colaa, kenkiä, alusvaatteita, inspiroivia kuvia, Pioneja, tanssimista, löhöilyä, onnistumista, nukkumista, pehmeää sänkyä, työn tekoa, oppimista, urheilua, muotia, vaatteita, blogeja, joulua, hauskan pitoa, lukemista...tulipas tuosta random lista ja myös todella puutteellinen sellainen. Näistä jutuista höpöttelen varmasti paljon lisää täällä blogin puolella :D


En ole ihan uusi bloggaaja, minkä monet teistä varmaan tietävätkin. Aloitin blogin kirjoittamisen lukiossa erään lukioystäväni kanssa jo vuonna 2010 ja samaisena vuonna jatkoin uuden blogin alla ihan yksikseni. Kirjoitin blogia 2013 vuoden alkuun asti, jolloin päädyin blogitauon pitämiseen monestakin syystä. Tauosta tuli melkein vuoden mittainen ja nyt aloitan uudelleen tämän osoitteen alla ja olen todella innoissani. En itsekään osaa vielä sanoa, mitä kaikkea tänne kirjoitan, joten blogin sisältö muodostuu selkeämmäksi vähän myöhemmin. Olen kuitenkin edelleen parantumaton muodin rakastaja, innokas urheilija, sekä enemmän ja vähemmän aina menossa jossain, joten varmasti juttua riittää :D


Voisin kertoa teille paljon muutakin itsestäni, haaveistani ja tavotteistani, mutta parhaiten tutustutte minuun tämän blogin kautta. Tässä oli ihan vain nää perustiedot musta, jotta vähän saatte pintaraapaisua siitä, kuka minä olen. Toki jätän paljon oman elämäni juttuja tämän blogin ulkopuolelle, sillä en halua tästä mitään yleistä päiväkirjaa tehdä. Tänne kuitenkin varmasti tulee välillä myös todella syvällistä tekstiä, sekä sen vastapainoksi runsaasti pinnallisia ja kevyempiä juttuja. 

Tervettuloa kaikki seuraamaan! 

-Krista

Bloglovin' ja Blogilista

Varmasti osa tykkää lukea blogeja muualta kuin Bloggerin kautta, joten lisäsin tämän blogin myös Blogilistalle ja Bloglovin'-sivustolle. Oikealta sivupalkista voit klikata noita "Follow me on bloglovin'" ja "Seuraa blogilistalla" kuvakkeita ja sitä kautta seurata tätä blogia noilta sivustoilta.

Seuraa Bloglovin'

Seuraa Blogilista

-Krista